Pravilnik igraonice EKO

U cilju besprijekorne organizacije Vaših proslava a radi sigurnosti, prije svega Vaše djece molimo sve korisnike dječje igraonice Eko (prostora, opreme, igračaka…) da se pridržavaju sljedećih pravila:

 • Korisnici Igraonice Eko dužni su se prema objektu, inventaru, igračkama i ostaloj imovini igraonice odnositi s poštovanjem, u protivnom sve eventualno nastale štete grubom nepažnjom korisnika ili njihovih gostiju idu na teret istih.
 • Ranije dogovorene i potvrđene termine, uz potpuni povrat uplaćenih sredstava, moguće je otkazati najkasnije 20 dana prije termina proslave.
 • Djeca mlađa od 3 godine, u Igraonici mogu boraviti isključivo u pratnji roditelja/staratelja, koji ih aktivno čuvaju kako bi, kao i ostala djeca, mogla uživati siguran i bezbrižan boravak.
 • Za vrijeme proslave, ulaz u Igraonicu je dozvoljen isključivo slavljeniku/ci, njegovim/nim gostima kao i njihovoj pratnji.
 • Prilikom prijave Vašeg djeteta u Igraonicu, potrebno je ostaviti kontakt na kojem ste dostupni u vrijeme boravka Vašeg djeteta u Igraonici.
 • Kako bi se zadržala čistoća i higijena Igraonice obavezno je korištenje vlastitih papučica i čarapica, što se odnosi i na odrasle u pratnji djece.
 • Korisnici Igraonice dužni su paziti na svoje stvari, igraonica ne odgovara za gubitak ili oštećenje stvari.
  Igraonica zadržava pravo zamoliti svakoga tko se ne pridržava pravila ponašanja da napusti igraonicu. U slučaju da neko dijete svojim ponašanjem iznimno uznemirava ili ugrožava sigurnost druge djece, roditelj je obavezan na poziv doći po dijete.
 • Djelatnici igraonice mogu na uvid zatražiti zdravstvenu iskaznicu djeteta kako bi utvrdili dob te uskratiti uslugu ukoliko osoba koja ostavlja dijete ne predoči istu.
 • Radi sigurnosti, prije ulaska u igraonicu obvezni ste skinuti djeci nakit, bedževe te sve predmete kojima bi se djeca mogla ozlijediti ili bi mogla ozlijediti drugu djecu te izvaditi djeci iz usta žvakaće gume.
 • U igraonici ostavljate djecu na vlastitu odgovornost te igraonica ne odgovara za bilo kakav oblik štete uzrokovan boravkom djeteta u igraonici. Primjerice tako igraonica ne odgovara za moguće povrede i ozljede uzrokovane nepravilnom, nesigurnom i nesmotrenom upotrebom opreme i igračaka, za ozljede i povrede koje si djeca međusobno nanesu, posljedice konzumacije bilo kakve hrane i pića, posljedice eventualne zaraze bilo kojom bolesti i slično. Sve sprave redovito provjeravamo i održavamo kako bi konstantno bili zajamčeni najviši sigurnosni standardi.